صادرات مرغ متوقف شد!/ جزئیات

صادرات مرغ متوقف شد!/ جزئیات

صادرات مرغ متوقف شد!/ جزئیات

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علی ابراهیمی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور اظهار داشت: سال گذشته در شورای نرخ‌گذاری کالاهای اساسی قیمت حمایتی برای هر کیلوگرم مرغ زنده ۵۸ هزار تومان تعیین شد تا شرکت بازرگانی پشتیبانی امور دام در مواقعی که قیمت‌ها کاهش یابد، برای خرید این محصول اقدام کند.

تسنیم به نقل از وی افزود: با وجود کاهش قیمت مرغ زنده تا ۵۳ هزار تومان، اما برای خرید محصول اقدام نشد تا اینکه خود مرغداران اقدام به صادرات مرغ مازاد خود کردند تا بازار به تعادل برسد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی کشور ادامه داد: در زمان حاضر قیمت روز مرغ زنده در بازار به ۶۳ تا ۶۴ هزار تومان رسیده و قیمت تمام‌شده در شرایط فعلی در حدود ۶۵ هزار تومان است.

وی تصریح کرد: با توجه به افزایش قیمت مرغ در بازار جلوی صادرات مرغ گرفته شده است.

ابراهیمی گفت: صادرات مرغ اندک و به‌طور میانگین روزانه در حدود ۱۲۰ تن بوده است و تأثیر کمی در تنظیم بازار دارد، اما با وجود این با تصمیم دولت صادرات مرغ متوقف شده است.

۲۲۳۲۲۸

درباره ی تیم تحلیلی قیمت gheymat.org

تیم تولید محتوا قیمت (gheymat.org) در تلاش است بهترین و مهم ترین مطالب در حوزه اقتصاد را گرد هم آورده و در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین در تلاش هستیم تا بروزترین تحلیل ها در خصوص تغییرات قیمت را چه از منظر تکنیکال و چه از منظر فاندامنتال در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم. لارم به ذکر است مسئولیت هرگونه خرید و فروش بر اساس تحلیل های سایت به عهده کاربر بوده و این تحلیل ها صرفا دیدگاه تیم تحلیلی قیمت بوده است. لذا در معاملات خود نهایت دقت را بکار ببرید.

مطلب پیشنهادی

علت کاهش تولید لوازم خانگی در ایران چیست؟/ صنعتی که در حال جان گرفتن بود

علت کاهش تولید لوازم خانگی در ایران چیست؟/ صنعتی که در حال جان گرفتن بود

با وجود نام‌گذاری سال‌های اخیر مبنی بر حمایت همه جانبه از تولید اما به نظر می‌رسد بانک‌ها به زعم خود چندان متعهد به تحقق این شعار نبوده و بر اساس اعلام بانک مرکزی، تسهیلات کافی از سوی این نهادها به بخش‌های تولیدی تعلق نگرفته است. هر چند به باور بسیاری از کارشناسان اقتصادی بانک‌ها وظیفه کنترل نقدینگی و جلوگیری از رشد تورم را بر عهده دارند اما طمع کسب سود بیشتر برای آنها باعث شده تا نه تنها نقدینگی کافی به بخش تولید تزریق نکنند بلکه بیشتر سرمایه‌شان را متوجه کسب‌وکارهای غیر مولد، سفته‌بازی و سوداگری نمایند.

دیدگاهتان را بنویسید