چرا خیار کمیاب شد؟/ قیمت باورنکردنی خیار در بازار را ببینید

چرا خیار کمیاب شد؟/ قیمت باورنکردنی خیار در بازار را ببینید

چرا خیار کمیاب شد؟/ قیمت باورنکردنی خیار در بازار را ببینید

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، رصد هفتگی قیمت ها نشان داد در یک ماه اخیر نوسان قیمتی زیادی در بازار خیار به وجود آمده است؛ به طوری که هر کیلو گرم خیار از حدود ۳۴ هزار تومان به ۶۸ هزار تومان در روزهای پایانی فصل تابستان رسیده است.

مصطفی دارایی نژاد، رئیس پیشین اتحادیه بار فروشان درباره چرایی افزایش قیمت خیار به مهر گفت: خیار درختی از شاهرود، ورامین، البرز و اصفهان وارد میدان بار تهران می‌شود. خیار بوته‌ای از مراغه، نهاوند و دماوند و خیار مینی نیز از اصفهان می‌آید.

وی با اشاره به نرخ انواع خیار در کشور، افزود: نرخ خیار درختی در میدان بار بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تومان، بوته‌ای ۴۰ تا ۴۵ هزار تومان و مینی ۲۰ تا ۳۰ هزار تومان است.

وی ادامه داد: دلیل افزایش قیمت خیار به دلیل گرمای هوا بوده که بار بوته‌ها را کاهش داد؛ علاوه بر اینکه در این زمان خیار یزد هم به بازار نیامد. هر ساله خیار استان یزد ۱۰ شهریور به بازار عرضه می‌شد اما امسال گرمای هوا سبب شده تا عرضه به ماه مهر محول شود.

دارایی نژاد با اشاره به صادرات گفت: صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس، عراق، امارات و روسیه با حجم پایین در حال انجام است؛ البته خیار صادراتی به روسیه خیار خاردار گلخانه‌ای بوده که در ورامین و تا حدودی در اصفهان کشت می‌شود و مشکلی هم در تولید کشت گلخانه‌ای نداریم.

این مسئول صنفی در پایان اظهار کرد: تا دو هفته آینده با عرضه خیار استان یزد به بازار که حجم بالایی است قیمت‌ها فروکش می‌کند.

۲۲۳۲۲۵

درباره ی تیم تحلیلی قیمت gheymat.org

تیم تولید محتوا قیمت (gheymat.org) در تلاش است بهترین و مهم ترین مطالب در حوزه اقتصاد را گرد هم آورده و در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین در تلاش هستیم تا بروزترین تحلیل ها در خصوص تغییرات قیمت را چه از منظر تکنیکال و چه از منظر فاندامنتال در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم. لارم به ذکر است مسئولیت هرگونه خرید و فروش بر اساس تحلیل های سایت به عهده کاربر بوده و این تحلیل ها صرفا دیدگاه تیم تحلیلی قیمت بوده است. لذا در معاملات خود نهایت دقت را بکار ببرید.

مطلب پیشنهادی

صادرات مرغ متوقف شد!/ جزئیات

صادرات مرغ متوقف شد!/ جزئیات

صادرات مرغ اندک و به‌طور میانگین روزانه در حدود 120 تن بوده است.

دیدگاهتان را بنویسید