تیتر خبرها
طلا به قله قیمتی رسید/ قیمت طلا امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۳

طلا به قله قیمتی رسید/ قیمت طلا امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۳

طلا به قله قیمتی رسید/ قیمت طلا امروز ۲۴ تیر ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، قیمت اونس طلا در آخرین روز معاملاتی هفته بالای عدد ۲۴۰۰ دلار ایستاد و به این ترتیب ۲ هزار و ۴۱۱ دلار شد.

عملکرد بازار جهانی طلا در طول یک هفته گذشته، افزایش ۱۹ دلاری قیمت اونس طلا را نشان می‌دهد. قیمت طلا در بازار جهانی در طول یک ماه گذشته هم ۱۰۷ دلار بالا رفته است.

افزایش قیمت طلا در حالی رقم خورد که سرمایه‌گذاران مطمئن شدند که فدرال‌رزرو ایالات‌متحده در مسیر کاهش نرخ بهره به زودی قرار دارد.

پس از کاهش غیرمنتظره قیمت‌های مصرف‌کننده در ایالات‌متحده، قیمت طلا روز پنج‌شنبه به بالاترین حد خود از ۲۲ مه رسید. داده‌ها این دیدگاه را تقویت کرد که روند کاهش تورم از سر گرفته شده است و امیدها برای کاهش نرخ بهره توسط فدرال رزرو را افزایش داد.

کارشناسان اظهار کردند که احتمال کاهش نرخ در سال جاری، احتمالا در اوایل سپتامبر، بالاست. جیم ویکوف، تحلیلگر ارشد بازار در کیتکو متالز گفت گزارش شاخص قیمت تولیدکننده داغتر از حد انتظار بود و این بر فشار فروش افزود.

قیمت‌های تولیدکننده ایالات‌متحده در ماه ژوئن نسبتا افزایش یافت که بیشتر تأیید کرد که تورم روند نزولی خود را از سر گرفته است و کاهش نرخ بهره در سپتامبر را تقویت کرد.

بر اساس گزارش CME FedWatch Tool، بازارها اکنون با احتمال ۹۴ درصد کاهش نرخ در ماه سپتامبر قیمت گذاری می‌کنند. نرخ بهره پایین‌تر، هزینه فرصت نگهداری شمش بدون بازده را کاهش می‌دهد.

۲۲۳۲۲۵

درباره ی تیم تحلیلی قیمت gheymat.org

تیم تولید محتوا قیمت (gheymat.org) در تلاش است بهترین و مهم ترین مطالب در حوزه اقتصاد را گرد هم آورده و در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین در تلاش هستیم تا بروزترین تحلیل ها در خصوص تغییرات قیمت را چه از منظر تکنیکال و چه از منظر فاندامنتال در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم. لارم به ذکر است مسئولیت هرگونه خرید و فروش بر اساس تحلیل های سایت به عهده کاربر بوده و این تحلیل ها صرفا دیدگاه تیم تحلیلی قیمت بوده است. لذا در معاملات خود نهایت دقت را بکار ببرید.

مطلب پیشنهادی

پیش‌بینی یک سناریو درباره قیمت بنزین/ با این روش، سهمیه بنزین خودروها چه تغییری می‌کند؟

پیش‌بینی یک سناریو درباره قیمت بنزین/ با این روش، سهمیه بنزین خودروها چه تغییری می‌کند؟

کارشناس انرژی گفت: مصرف بالای بنزین، مصارف غیربهینه خودروها و همچنین قاچاق سوخت ازمعضلات مدل فعلی اعطای یارانه بنزین به دارندگان خودرو محسوب می‌شود که مهمترین عوامل ناترازی بنزین نیز هستند.

دیدگاهتان را بنویسید