تیتر خبرها
 دلار چگونه به کانال ۶۰ هزارتومان برگشت؟ 

 دلار چگونه به کانال ۶۰ هزارتومان برگشت؟ 

 دلار چگونه به کانال ۶۰ هزارتومان برگشت؟ 

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین،روند بازار ارز تغییر کرد. بررسی‌ها از هسته مرکزی بازار ارز تهران حاکی از آن است که بازار روز چهارشنبه در شرایط فشار فروش قرار گرفت. این در حالی است که در هفته گذشته عمده نوسانات نرخ شاخص‌های ارزی افزایشی بود. بررسی اخبار و سیگنال‌های موثر بر معاملات ارزی گویای آن است که تغییر چندانی در سطح ریسک‌های بازار به وجود نیامده و برخی نگرانی‌ها در رابطه با چشم‌انداز اقتصاد کشور همچنان در میان معامله‌گران وجود دارد. در نتیجه روند کاهشی بازار در روز گذشته را نمی‌توان به پای تغییر فاز انتظارات تورمی گذاشت. همین موارد سبب شده تا بازیگران بازار از قدرت‌نمایی بازارساز ارزی سخن به میان بیاورند.

به عقیده این افراد با توجه به اخبار مثبت در رابطه با میزان فروش نفت کشور در ماه‌های اخیر و وضعیت مطلوب ذخایر ارزی بانک مرکزی، دست نهاد بازارساز در کنترل نوسانات نرخ ارز باز است و درصورت نیاز می‌تواند با افزایش حمایت خود از ریال موجب افت نرخ ارز شود. در همین رابطه محمدرضا فرزین، رئیس‌کل بانک‌مرکزی کشور در روزهای اخیر مجددا از وضعیت مناسب ذخایر ارزی کشور سخن به میان آورد و گفت: «یکی از اهداف اساسی ما افزایش ذخایر ارزی بانک‌مرکزی بوده و اطمینان می‌دهم که ذخایر آزاد ارزی و ذخایر طلای بانک‌مرکزی در حال افزایش است.» حال باید دید تلاش بازارساز در جهت کنترل نرخ ارز تا کجا ادامه خواهد داشت و در هفته آتی در صورت تشدید نگرانی‌های معامله‌گران، حمایت‌های این نهاد مانع رشد نرخ ارز خواهد شد یا خیر؟

دیروز چهارشنبه ۱۳ تیر ماه روند نرخ شاخص‌های ارزی در معاملات غیررسمی بازار ارز تهران کاهشی بود. هر برگ اسکناس دلار که در بازار روزهای میانی هفته جاری در مرز کانال ۶۲هزار تومانی معامله می‌شد، در بازار روز گذشته به یک باره افت نرخ چشمگیری را تجربه کرد و به سطوح قیمتی نیمه نخست کانال پایین‌تر بازگشت. بر این اساس قیمت اسکناس آمریکایی در عصر روز گذشته با هزار و ۴۰۰ تومان کاهش نسبت به نرخ روز سه‌شنبه در رقم ۶۰ هزار و ۴۵۰ تومان به فروش رسید. یورو و پوند نیز در عصر دیروز با هزار و ۳۰۰ و هزار و ۴۰۰ تومان کاهش به ترتیب در ارقام ۶۵ هزار و ۵۰ تومان برای یورو و ۷۶ هزار و ۹۵۰ تومان برای پوند معامله شدند. همزمان با افت نرخ دلار، سکه طلا نیز نوسانات کاهشی را تجربه کرد. هر قطعه سکه طلا طرح جدید در عصر روز گذشته با ۷۸۰ هزار تومان کاهش نسبت به نرخ روز پیشین در رقم ۴۲ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان معامله شد. نیم و ربع سکه نیز با افت نرخ‌های ۵۰۰ و ۳۰۰ هزار تومانی در ارقام ۲۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان و ۱۵ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان به فرش رسیدند.

۲۲۰

درباره ی تیم تحلیلی قیمت gheymat.org

تیم تولید محتوا قیمت (gheymat.org) در تلاش است بهترین و مهم ترین مطالب در حوزه اقتصاد را گرد هم آورده و در اختیار کاربران قرار دهد. همچنین در تلاش هستیم تا بروزترین تحلیل ها در خصوص تغییرات قیمت را چه از منظر تکنیکال و چه از منظر فاندامنتال در اختیار بازدیدکنندگان قرار دهیم. لارم به ذکر است مسئولیت هرگونه خرید و فروش بر اساس تحلیل های سایت به عهده کاربر بوده و این تحلیل ها صرفا دیدگاه تیم تحلیلی قیمت بوده است. لذا در معاملات خود نهایت دقت را بکار ببرید.

مطلب پیشنهادی

سقوط آزاد بهای طلا در بازار/ قیمت جدید طلا ۲۲ ابان ۱۴۳۰

سقوط آزاد بهای طلا در بازار/ قیمت جدید طلا ۲۲ ابان ۱۴۳۰

قیمت طلا در بازارهای جهانی همچنان رومد کاهشی خود را حفظ کرده است .

دیدگاهتان را بنویسید